top of page
logo_modified.png
OVER ONS
 
 
Graag stellen we ons even voor. We zijn een club van een 40-tal enthousiastelingen die twee maal per maand in gemoedelijke sfeer samenkomt.
Sinds onze oprichting op 23 maart 1963 hebben we reeds tal van sociale projecten kunnen steunen, soms met bescheiden middelen dan weer met grotere bijdrages. Het betreft projecten met een culturele inslag, projecten in het onderwijs en in belangrijke mate in de zorg. Met partnerships op langere termijn proberen we hierbij een duurzame relatie te ontwikkelen. In 2013 mochten we ons 50-jarig bestaan vieren.
De ganse historiek van ons clubleven kan je terug vinden in dit naslagwerk.
LIONS
 
 
De internationale organisatie van Lions Clubs is de grootste Niet-Gouvernementele Organisatie (NGO) van de wereld en ondertekenaar van het UNO charter. Onze organisatie heeft meer dan 1,4 miljoen leden, vrouwen en mannen van goede wil, verspreid over ongeveer 47.000 clubs in 200 landen, waaronder België.
Lions Club Tongeren ressorteert onder district “Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant”, één van de 4 districten in België. Dit district overkoepelt 71 clubs met in totaal 1976 leden.
bottom of page